
Knutekål Superschmeltz - økologiske frø
En stor knutekål som smaker bedre enn den ser ut.
En stor knutekål som smaker bedre enn den ser ut.
Kålen kokkene elsker! Nå kan du dyrke denne gourmetkålen selv. Vakker og høyvokst plante hvor bladene kan spises, men først og fremst rosettene langs stilken regnes som gourmetmat.
Kulturarv/heirloomsort. Purpurkål er en lilla grønnkål som tar seg godt ut i kjøkkenhagen og gir en god avling.
En tradisjonell grønnkål som gir en god avling.
Kulturarv/heirloomsort. En grønnkål med hvite stilker, som er hardfør og gir stor avling.
Kulturarv/heirloomsort. En grønnkål for høst- og vinterdyrking som ikke bør sås før midtsommer.
Heirloomsort. En brokkoli med små til middels store hoder som har en lang innhøstingsperiode.
Heirloomsort. En pryd for grønnsakshagen din, og med den høyeste A-vitamin innholdet av alle grønnkåler. En uvanlig bladkål med lange smale savoykål lignende mørke blågrønne blader med en hvit mittnerve
En av de mest hardføre grønnkålsortene. Vakre, 50 cm høye og stødige panter som gir mørkegrønne, finkrusede blader med en smak blant de beste.
Vitaminrik vintergrønnsak som gir purpurfargede og krusede blader, og smaker aller best etter frost. Kan sanke blad for blad utover vinteren.
Kulturarv/heirloomsort. Den mildeste, men kanskje vakreste grønnkålen. Grågrønne, knasende sprø blader med fiolette stengler og nerver. De er småkrøllete med veldig taggete kanter, og de liger store, frynsede eikeblader. Unge blader spises ferske mens eld
Tiltalende vakker fiolett blomkål som også er raskt i utvikling og motstandsdyktig mot kulde. Sprø og smakfull
En ny skjønnhet blant asiatiske bladkål med deilige rosa stilker og bladnerver. Smaken er mild kål med litt sting. Planten er stående, ca. 45 cm og gir en stor avling. Tåler frostnetter
Heirloomsort. En flatrund og god matkålrot.
Heirloomsort. Purple Top mainepe er en kraftig, frisk og hardfør nepe.
Heirloomsort. En lettdyrket, saftig nepe til allsidig bruk.
En herlig blanding av røde, rosa og hvite reddik. Runde og avlange. Hvorfor kjøpe flere ulike poser for å få variasjon. Så i omganger fra tidlig vår til september
Heirloomsort. En helt hvit reddik med 10-12 cm lange spisse røtter. Vakker og jevn med en sprø rot med fin smak og ekstra gode blader. God enda den har stått lenge.
Heirloomsort. En vakker rosenrød reddik med 10-20 cm avlange, knollete røtter med et sprøtt hvitt kjøtt. Høstes den inn sent på høsten kan den også lagres
Helt runde, røde og sprøe reddiker. Så annenhver uke for jevn tilgang hele sommeren.