Shiso grønn, Bladmynte Perilla - Frø IKKE ØKOLOGISK
Grønn bladmynte med den beste smaken. Passer godt til sjømat og i salat, og er lettdyrket.
Grønn bladmynte med den beste smaken. Passer godt til sjømat og i salat, og er lettdyrket.
Kulturarv-/heirloomsort. Asiatisk, kulderesistent kål. Vitaminrik skjønnhet, sprø og god. Benyttes kokt, rå, stekt, i salat, supper med mer.
Scarlet Frills er en lilla variant av Kyona, med fliktete blader og en herlig farge. Vokser raskt. Kan brukes i salat, eller tilberedt.
Kulturarv/heirloomsort. Lettanvendelig grønnsaksplante med dypt skårne, frynsete, mørkegrønne blader med hvite stilker og mild smak. Vanlig i det asiatiske kjøkkenet.
Ekstremt kulderesistent kål som danner lave kålrosetter. Brukes som spinat.
En lekker, lilla kinakål som bevarer sin vakre farge ved tilberedning. Passer i salat og wok.
Kulturarv/heirloomsort. En spiselig Chrysantemum der hele planten kan brukes. Bladene brukes i salat eller asiatiske retter, og er selvskreven i Chop Suey. Blomstene tilberedes før bruk og er meget anvendelige.
Kulturarv/heirloomsort. Stor salat på 50 cm høyde og 30 cm omkrets med store, sterkt krøllede blader. Litt sting i smaken, derav navnet.
UNIK SALAT! De herlige bladene høstes og spises, og til slutt høster du stengelen. Den kokes og brukes som asparges. Høst stengel før blomstring.
Heirloom/kulturarvsort. En kraftig skjønnhet i hvitt og skinnende mørkegrønt. Smaker mild kål. Sprø og herlig i wok og mye brukt i asiatisk matlaging.
Utrolig flott og smakfull salatblanding av asiatiske arter. Etterså i flere omganger og du har salat fra tidlig vår til sen høst.
Heirloom/kulturarvsort. Gir slanke skjeformede blader som er en fryd for øyet og vokser i klynge. Herlig kraftig smak som brukes i salater, supper, gryter og wok. Tåler kulde godt.
Så nært wasabi du kan komme over bakken. Gir et friskt sting i salaten, eller bruk i woken. Ekstremt kuldeherdig plante som kan plantes tidlig tidlig vår og brukes til sen høst. Høyde 20-25 cm.