Setteløk/-hvitløk (forhåndssalg norsk løk - annen på lager)

 FORHÅNDSBESTILL NORSK SETTELØK NÅ FOR Å SIKRE DEG! UTSOLGT HVERT ÅR 

 LEVERING NORSKAVLET SETTELØK UKE 16-19 (annen 12-16)
NB! Ved forhåndsordre av norsk setteløk utsettes levering på hele din ordre til uke 16-19 for norskavlet setteløk hvor sesong er noe senere. Ønsker du varer levert tidigere må det legges inn som en egen ordre.

Skal jeg velge varmebehandlet setteløk eller ikke?
Setteløk skal ikke gå i blomst. Løk som utsettes for frost etter at den første stilken er kommet opp, kan begynne å blomstre. Da utvikles en hard, uspiselig stilk, og færre løklag. Det blir helt enkelt en mye dårligere matløk. Ved varmebehandling ødelegges blomstringsevnen, og risikoen for blomstring reduserers med ca. 95%. Derfor er det viktigere å velge varmebehandlet løk jo lengre nord i landet man dyrker. Planteavstand setteløk er ca. 10 cm med en radavstand på 20 cm. Kan forkultiveres innendørs eller plantes ut i april-mai og høstes inn i juli-september avhengig av sted/sort/startstidspunkt.

Den norskavlede setteløken er sortene som brukes i produksjon profesjonellt i Norge, er statskontrollert og nok den beste setteløk kvaliteten du kan få i Norge. Her er det også store kvantumsrabatter.