Fraktpriser

Vi gir gratis frakt til alle ordre over kr. 2000. For ordrebeløp under dette benytter vi Postens standard satser. Alle ordrer sendes som pakker med sporing via Posten. Du mottar sporingsnr. på epost når vi sender varen.

Levering

Normalt har vi levert varene på 3-5 dager fra vi har mottatt din bestilling. Postkontoret gir deg beskjed når pakken kan hentes. Unntak for leveringstiden er ordre som inneholder forhandsbestilte varer og leveres samlet fra uke som er angitt levering på produkt.  I høysesong mars/april er normal leveringstid lengre. 

Du har to ukers frist til å hente pakken din på ditt nærmeste postkontor. Gjør du ikke det vil den bli returnert tilbake til oss. Dette er Postens reglementer. I tillegg vil du bli fakturert for fraktkostnadene.

Betaling

Klarna

Vi benytter Klarna til å håndtere alle betalingene for oss, noe som gjør det sikkert og trygt å handle på nett. Klarna er den største leverandøren av betalingsløsninger til nettbutikker i Norden.

 
Kunder på Svalbard

Posten har innført et eget gebyr på pakker som sendes til Svalbard. Av denne grunn blir hver bestilling belastet med dette gebyret som f.t. er kr 236,- .