Fraktpriser

Vi gir gratis frakt til alle ordre over kr. 2000. For ordrebeløp under dette benytter vi PostNord med ulike valg om pakke i postkasse hvis str. tillater det, pakke levert hjem eller pakke levert på hentested. Alle ordrer sendes som pakker med sporing via PostNord. Du mottar sporingsnr. på epost når vi sender varen.

Levering

Normalt har vi levert varene ut fra oss på 3-5 dager fra vi har mottatt din bestilling så lenge ikke din ordre inneholder forhåndsbestilte varer med senere levering, eller opplyst om annet i øverst i kassen eller på produkt. I høysesong mars, april, september og oktober kan forsinkelser forekomme ved ekstremt høy trafikk. Definisjon levering er fra vårt lager til du mottar leveringsbekreftelse. PostNord gir deg beskjed når pakken kan hentes. Unntak for leveringstiden er ordre som inneholder forhandsbestilte varer og leveres samlet fra uke som er angitt levering på produkt.  I høysesong mars/april og sept/okt kan normal leveringstid være litt lengre. 

Du har to ukers frist til å hente pakken din på ditt valgte post nord hentested. Gjør du ikke det vil den bli returnert tilbake til oss. Dette er PostNords reglement. I tillegg vil du bli fakturert for fraktkostnadene.

Betaling

Klarna eller Vipps

Vi benytter Vipps og Klarna til å håndtere alle betalingene for oss, noe som gjør det sikkert og trygt å handle på nett. Klarna er den største leverandøren av betalingsløsninger til nettbutikker i Norden. På Klarna kan du velge mellom å benytte faktura eller kort.

 
Kunder på Svalbard

Posten har innført et eget gebyr på pakker som sendes til Svalbard. Av denne grunn blir hver bestilling belastet med dette gebyret som f.t. er kr 236,- .