Left Fortsett å handle
Din bestilling

Du har ingen varer i handlekurven

Mjødurt - norges vanilje

Mjødurt - norges vanilje

Lær mer og se film om Mjødurten; hvordan du finner den og hvordan den kan brukes.
Les mer
Strandkarse - Norges wasabi

Strandkarse - Norges wasabi

Lær å kjenne Strandkarsen - Norges svar på wasabi?
Les mer
Brennesle - slik spises den rå

Brennesle - slik spises den rå

Lær hvordan du kan spise og tilberede brennesle.
Les mer
Bli med Trond på sanketur

Bli med Trond på sanketur

Bli med Trond på sanketur for å finne spiselige planter i veikant, skog og skjærgård.
Les mer
Engkarse - kjennetegn og bruk

Engkarse - kjennetegn og bruk

Engkarse smaker litt sterkt, som pepper, pepperrot eller sterk sennep. Bladene er sterkere på smak en selve blomsten. Bruk engkarsen rå, da er den best. Lær om kjennetegn og bruk i mat.

Les mer
Ramsløk kjennetegn

Ramsløk kjennetegn

Ramsløk er betegnet som Nordens hvitløk, og er en plante der både blader, blomster og frø kan benyttes. Lær mer om kjennetegn, hvor du finner den og hva du kan bruke den til.
Les mer
Strutseving kjennetegn

Strutseving kjennetegn

Strutseving - skogens asparges og delikatesse. Lær mer om kjennetegn og bruk av denne utbredte bregnen.
Les mer
Løkurt - Norges ville hvitløk

Løkurt - Norges ville hvitløk

Bli kjent med løkurten, en god erstatning for hvitløk, som finnes i store deler av landet. Lag puré av bladene, og bruk i sauser, aioli, sjømat og kjøttretter.

Les mer
Topp 3 smaker i Norsk natur

Topp 3 smaker i Norsk natur

Les om Trond Svendgårds topp 3 smaker i norsk natur - mannen bak boken Plukk selv.

Les mer