Left Fortsett å handle
Din bestilling

Du har ingen varer i handlekurven

Retur - slik gjør du

Angrerett

Som kunde har du alltid 14 dagers angrett jfr. Angrerettloven. Angrefristen løper fra dagen du har mottatt varen.

Om varen ikke er i uforandret stand kan vi komme til å gjøre et prisavdrag som motsvarer varens tap i verdi. Angretten gjelder ikke for varer med brutt forsegling som ikke kan returneres av helse- eller hygienehensyn, samt varer som har begrenset holdbarhetstid eller som klassifiseres som ferskvare, eks. frø, planter, planteløker, settepotet, etc.

Merk: Det holder at du gir oss beskjed om at du vil benytte deg av angreretten innen 14 dager. Du behøver altså ikke å ha sendt varen tilbake innen 14 dager for at angreretten skal gjelde.

Om du vil bytte en vare returnerer du den, får penger tilbake når vi mottar varen og legger inn en ny bestilling.

Øvrige avtalte kjøpsbetingelser inngått ved kjøp kan du lese her

Slik gjør du selve returen

 1. Fyll standardskjema for å benytte deg av angreretten og returner varene til adressen på skjemaet. Dette skjemaet er alltid med din ordrebekreftelse på epost. Vær nøye med at opplysningene er korrekte og tydelige. Skjemaet ligger også elektronisk i bunnen av denne siden, og hvis du fyller det ut her erstatter det papirvarianten som du fikk med i din ordrebekreftelse.
 2. Pakk inn varen ordentlig, bruk den opprinnelige produktforpakningen samt en beskyttende transportemballasje, tilsvarende den som varen ble levert i.
 3. Returner varen til Plukkselv.no på følgende adresse:
  Plukkselv.no AS c/o B. H. Ramberg AS, Orhusveien 1, 3070 Sande i Vestfold
 4. Du kan også bestille returlapp på Postnord og levere inn på ditt hentested:
  - Gå til: https://my.postnord.no/privat/return
  - Oppgi kode "PLUKKEANGER" under Retur med kode
  - fyll ut skjema (om du oppgir telefonnummer og "hent opplysninger" så finner den som regel riktig informasjon)
  - velg pakkestørrelse, og oppgi ordrenummeret som referanse
  - Velg om du selv vil skrive ut returlapp, eller om butikk gjør dette for deg.

Når du benytter deg av angreretten står du som kunde for returfrakten. Ved kjøpers kontraktsbrudd på uavhentet pakke hvor ikke angrerett blir benyttet før returmottak gjelder egne bestemmelser og frakt samt gebyr uavhentet pakke dekkes av kunde, se kjøpsbetingelsene.

Planter, setteknoll, -løk og annen ferskvare kan ikke returneres. Ved event. uavhentet pakke, og pakke kommer i retur, vil kunde bli kontaktet ved returmottak og få mulighet til å få tilsendt pakke på nytt. Plukkselv.no vil da ved ubesvart henvendelse etter 10 dager lagerlegge varen, ferskvare vil bli destruert og kunde belastet full ut.

Tilbakebetalingen skjer så fort som mulig og senest innen 14 dager fra vi har mottatt og registrert din retur på vårt lager. Har du en ubetalt faktura for din ordre er det viktig at du selv flytter frem forfallsdatoen hvis det er ønskelig. Det gjør du på Klarna.no eller ved å ringe 21 01 89 91.