Dyrketips / Spiselige vekster
Grønnkål - kjøkkenhagens supermat
Tomat - dyrkeguide
Alt du trenger å vite om å dyrke egne tomater; såing, næring, potter og vekstforhold.
Rabarbra - dyrkeguide
Rabarbra er en lettstelt grønnsak som er lett å lykkes med, og klarer seg selv bare den får godt med vann, godt med næring og du bekjemper ugress. Og det beste av alt den smaker fantastisk og kommer igjen år etter år.
Potet - dyrkeguide
Å dyrke egne poteter er innmari GØY enten det er i potte eller på friland. Det er først og fremst den magiske prosessen og smaken av blodferske potet, ikke antall poteter som er det viktigste for hobbydyrkere. Her kommer tipsene for hvordan du kan få best mulig avling og lykkes. Se også film.
Urter - dyrketips
Jordbær - dyrkeguiden
Agurk - dyrkeguide
Hvis du bor en plass der det blir frostfritt tidlig og mulig forgod varme, så kan du direkteså frøene ute når jorden holder en temperatur over 10 grader.
Den store blomkarseguiden
Blomkarse har en karselignende, pepperaktig smak og hele planten kan brukes, her er 10 tips.
Chili/paprika overvintring
Chili- og paprika planter gir mye større avlinger år 2 og 3. Første året bruker den på å vokse seg stor nok til å bære frukt, påfølgende år er allerede jobben gjort med en kraftig stamme, rot og grener. I tillegg kan du få avling i løpet av overvintringen med litt næring i krukken, samt 2-3 avlinger neste sesong.
- 1
- 2